1. Опрацювати параграф 20 за планом:
- Сахароза, кількісний та якісний склад, поширення в природі, фізичні властивості, гідроліз.
- Полісахариди, представники природних полімерів, їх формула, відмінності у властивостях, причина відмінностей; гідроліз як основна властивість полісахаридів.
- Вуглеводи як продукти харчування людини.
підручник
Скласти конспект.
2. Познайомитися з виробництвом цукру відео
3. Переглянути виробництво крохмалю відео
4. Це цікаво знати
5. Домашній експеримент. Якісна реакція на крохмаль. Дослідіть наявність крохмалю в харчових продуктах (хліб, макарони, рис, картопля), переглянувши відео
6. Проведення досліду оформити в зошиті:
№з/п
|
Що робили
|
Що спостерігали
|
Висновок
|
7. Підготувати навчальний проект на тему: Натуральні волокна рослинного походження, їхні властивості,застосування, дія на організм людини.
Виконанні завдання №№5,6,7 надіслати на електронну адресу gorshkova.valentina015@gmail.com
Немає коментарів:
Дописати коментар